Pijlslaan in Haarlem

Samen met een van onze vertrouwde partners verwierven we halverwege 2021 dit project aan de Haarlemse Pijlslaan. De kavel is als bouwgrond aangekocht waarna we er een woningconcept van  acht appartementen ontwikkelden. De woningen beschikken ieder over de nieuwste installaties op het gebied van duurzaamheid en welzijn. Daarnaast hebben we een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd waar bewoners hun auto kwijt kunnen. Via een koop- aannemingsconstructie werden de woningen aan nieuwe bewoners verkocht. Na verkoop hebben we de woningen gebouwd en turnkey opgeleverd aan de koper. Dit alles zorgde ervoor dat de nieuwe eigenaren tijdens het hele traject volledig werden ontzorgd, maar wel konden meedenken en sturen.

Aantal

Grootte

8 luxueuze appartementen
900 m²

Oplevering

Sector

2023
Residentieel

Aantal

8 luxueuze appartementen

Grootte

900 m²

Oplevering

2023

Sector

Residentieel

Van kaal kavel naar acht luxueuze appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram