Wie zijn wij

WJ Vastgoed is ontstaan vanuit de bouw waarbij ook al ervaring opgedaan werd met het ontwikkelen van vastgoedprojecten. Wij zijn dan ook een bouwende vastgoedontwikkelaar en -belegger. Wij zijn goed in renovatie, transformatie en nieuwbouw van vastgoed op kleine en grote schaal. Er wordt uitsluitend samengewerkt met zeer ervaren, betrokken en betrouwbare mensen zoals architecten, aannemers, onderaannemers en financiers.

Onze visie

Bij de realisatie van vastgoedprojecten hebben wij deze visie: wij kunnen volledig zelfstandig werken aan de ontwikkeling van nieuwe trajecten. Ook kunnen wij een zakelijke partner zijn die volop participeert in de realisatie van het einddoel. Dat kan door de praktische inzet van onze mensen, maar ook door het financieren van plannen. Vanzelfsprekend leveren wij een bijdrage aan de organisatie van en het toezicht op projecten. WJ Vastgoed kan daarbij snel, adequaat en rendabel schakelen.
Inmiddels is WJ Vastgoed gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van kwalitatief hoogwaardige woningen, utiliteitsprojecten en hotelvastgoed. Daarbij staat het belang van de eindgebruiker en andere stakeholders centraal.

Duurzaamheid

WJ Vastgoed ontwikkelt vastgoed dat volledig voldoet aan de huidige en toekomstige maatstaven met betrekking tot duurzaamheid. Als het gaat om percelen grond, verouderd of vervallen vastgoed, complete transformaties of nieuwbouwprojecten, dan probeert WJ Vastgoed mogelijkheden te zoeken om waarde toe te voegen aan het vastgoed en de omgeving.

Ons team

WJ Vastgoed bestaat uit een enthousiast, jong, dynamisch en kundig team van mensen die hun verantwoordelijkheden kennen. Korte lijnen zorgen ervoor dat snel geschakeld kan worden.

Walter de Haan

Directie

Thomas André de la Porte

Directie

Rens Langedijk

Projectontwikkeling

Noah Dekker

Projectontwikkeling & Beheer

Nathalie van Leeuwen

Finance

Manon Bekker

Finance

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram