visie

Om hoogwaardige vastgoedprojecten te realiseren, opereren we zelfstandig of als participerende zakelijke partner. Dit doen we door de praktische inzet van onze kennis en expertise of door het financieren van plannen. Vanzelfsprekend leveren we daarbij een bijdrage aan de organisatie van- en het toezicht op projecten. Binnen deze projecten streven we altijd naar een hoge mate van klanttevredenheid door te voldoen aan de behoeften van eindgebruikers en andere belanghebbenden. Dit bereiken we door snel en adequaat te handelen én door duurzaam en rendabel te ontwikkelen.

Missie

Onze missie is het toevoegen van waarde aan onze gebouwde omgeving. Dit doen we door de ontwikkeling van hoogwaardige en duurzame leef- en werkruimten in stedelijke gebieden. Dit kunnen woningen en high-end kantoren zijn, maar ook hotels, flexibele kantoorruimtes of bijvoorbeeld bedrijfshallen. We voegen waarde toe tijdens alle vijf fasen van projectontwikkeling: acquisitie, ontwikkeling, realisatie, exploitatie en dispositie. Dit doen we zelfstandig of in nauwe samenwerking met onze partners.

Duurzaamheid

WJ Vastgoed ontwikkelt toekomstbestendig vastgoed dat voldoet aan de huidige en aan toekomstige duurzaamheidsnormen. Of het nu gaat om herontwikkeling van percelen, verouderd vastgoed of om nieuwbouw, we streven naar waarde creatie voor het vastgoed en de omgeving. Met diepgaande kennis van ESG en BREEAM integreren we duurzaamheid op een doordachte wijze in al onze projecten met als doel een brede impact te hebben op de toekomstbestendigheid van onze ontwikkelingen.

Wie we zijn

WJ Vastgoed is een vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger. Na vele jaren ervaring in de bouw maakten we in 2020 de overstap naar ontwikkelen en investeren. We hebben ruime ervaring op het gebied van renovatie en transformatie, maar ook in nieuwbouw. We werken op elke schaal en binnen veel verschillende sectoren. Hierbij richten we ons voornamelijk op residentieel en commercieel vastgoed. Dit doen we vooral in of rondom groeikernen binnen en net buiten de Randstad. Met enthousiasme en vastberadenheid investeren, ontwikkelen en participeren we binnen een duidelijke strategie en met een open vizier. Om kwaliteit te garanderen hebben we bovendien solide samenwerkingsverbanden met ervaren architecten, financiers, aannemers, lokale ontwikkelaars en andere betrouwbare partners.

Wat we doen

WJ Vastgoed realiseert vastgoedprojecten. We ontwikkelen, participeren en investeren. Of we denken mee, stellen plannen op of structureren ze. Dit doen we vanuit ervaring, met een realistische kijk op maatschappelijke ontwikkelingen en met innovatieve kijk op de toekomst. Daarom werken we zo duurzaam mogelijk en kijken we te allen tijde hoe we waarde kunnen toevoegen. Dankzij onze kennis en kunde kunnen we snel en adequaat werken en zorgen we er op die manier voor dat onze projecten altijd rendabel zijn.

Ons Team

WJ Vastgoed bestaat uit een enthousiast, jong, dynamisch en kundig team van mensen die hun verantwoordelijkheden kennen. Korte lijnen zorgen ervoor dat snel geschakeld kan worden.

Walter de Haan

Directie

Thomas André de la Porte

Directie

Rens Langedijk

Projectontwikkeling

Aran Derks

Projectontwikkeling & Beheer

Tim van Drunen

Acquisitie

Nathalie van Leeuwen

Finance

Manon Bekker

Finance

Marnix Balkende

Finance

Stuur een mailtje naar:

algemeen@wj-vastgoed.nl

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram