terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

6 + 1 winkel
572 m2

Oplevering

Sector

2023
Residentieel / commercieel

In het Noord-Hollandse Hoorn kocht WJ Vastgoed samen met een van zijn partners twee winkelpanden met bovenliggende woonlaag. Deze panden zijn gelegen aan de Grote Noord 118-120. De achterkant heeft adres Nieuwe Noord 57. Van twee winkelruimten zal tijdens de renovatie één gemaakt worden. Dit zal samen met de transparante gevel aan de Nieuwe Noordzijde zorgen voor een volwaardige winkelruimte.

De twee bovenliggende verdiepingen worden gesplitst en gerenoveerd waardoor ze vervolgens kunnen dienen als zes volwaardige woongelegenheden. Deze zullen worden verhuurd tegen een marktconforme huurprijs. Op de eerste verdieping aan de achterzijde zal een representatieve bovenwoning verrijzen met dakterras.

De panden zijn in september 2021 aangekocht. Medio komend jaar gaat de oplevering plaatsvinden.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram