Grote Straat in Ede

De Grotestraat is dé winkelstraat van Ede. Samen met partner Reek Real Estate & Investments kochten wij, via bemiddeling door Smit Bedrijfshuisvesting, een winkelpand op nummer 35. Op de begane grond zit een filiaal van speelgoedwinkel Intertoys. De drie verdiepingen daarboven transformeerden we tot achttien luxueuze studio’s en appartementen met vloeroppervlakte variërend van 36 tot 60 m². De woningen werden - ook aan de kant van de achterliggende Marktstraat - voorzien van grote openslaande deuren om een ruime toegang tot de balkons te creëren. Dit zorgde ervoor dat alle appartementen een mooi uitzicht hebben op het bruisende winkelhart van Ede en daarmee een waardevolle aanvulling zijn op deze Gelderse groeikern.

Aantal

Grootte

18 studio’s en appartementen
875 m²

Oplevering

Sector

2022
Residentieel

Aantal

18 studio’s en appartementen

Grootte

875 m²

Oplevering

2022

Sector

Residentieel

Achttien centraal gelegen studio’s en appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram