terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

18
875 m2

Oplevering

Sector

2022
Residentieel

De Grotestraat in Ede is een winkelstraat waar WJ Vastgoed samen met partner Reek Real Estate & Investments een winkelpand aankocht op nummer 35. In het pand zit nu een filiaal van speelgoedwinkel Intertoys. De drie verdiepingen erboven worden getransformeerd tot achttien luxueuze studio’s en appartementen. Smit Bedrijfshuisvesting bemiddelde bij de totstandkoming van de deal.
De bouw van de studio’s boven Intertoys wordt volledig verzorgd door WJ Vastgoed. De woningen gaan een mix vormen van studio’s en appartementen met een grote van 36-60 vierkante meter. De woningen aan zowel de achterliggende Marktstraat als de Grotestraat worden voorzien van grote openslaande deuren die toegang tot hun balkons bieden. Deze hebben straks uitzicht op het bruisende winkelhart van Ede. Eenmaal gereed zullen deze woningen een waardevolle aanvulling zijn op het centrum van Ede.

No Meta Box gallery field data found

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram