terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

12
1012 m2

Oplevering

Sector

2022
Residentieel

In 2021 kocht WJ Vastgoed een voormalige school in het Oude Noorden, een Rotterdamse wijk waar de gemeente momenteel actief nieuw leven in blaast. Het is een zeer gevarieerde woonwijk. Van vooroorlogse panden aan karakteristieke pleinen en singels tot verrassende nieuwbouw. Je bent hier op slechts tien minuten van het stadshart van Rotterdam.

Dat voormalige schoolgebouw wordt nu getransformeerd tot twaalf luxueuze appartementen. Alle zullen beschikken over een eigen buitenruimte: appartementen op de begane grond krijgen elk een eigen tuin, bewoners van de eerste verdieping krijgen de beschikking over een balkon en op de tweede etage heeft iedereen een dakterras.

Het pand kent veel ouderwetse details die met zorg geconserveerd worden zoals het oorspronkelijke trappenhuis.

De bouw van de appartementen ging in Q3 van 2021 van start. De oplevering zal medio dit jaar plaatsvinden.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram