1e Pijnackerstraat in Rotterdam

In 2021 kochten we een voormalige school in het Oude Noorden, een Rotterdamse wijk waar de gemeente momenteel nieuw leven inblaast. Deze woonwijk, slechts tien minuten van het stadshart van Rotterdam, is zeer gevarieerd. De bebouwing wisselt van vooroorlogse panden aan karakteristieke pleinen en singels tot verrassende nieuwbouw. Dit voormalige schoolgebouw transformeerden we tot twaalf luxueuze appartementen. Elk kreeg de beschikking over een eigen buitenruimte. Appartementen op de begane grond kregen elk een eigen tuin, bewoners van de eerste verdieping kregen de beschikking over een balkon en op de tweede etage heeft iedereen een dakterras. Het pand kent veel originele details - zoals het oorspronkelijke trappenhuis - die met zorg geconserveerd werden. We noemen dat modern herontwikkelen met aandacht voor historische waarde.

Aantal

Grootte

12 luxueuze appartementen
1012 m²

Oplevering

Sector

2022
Residentieel

Aantal

12 luxueuze appartementen

Grootte

1012 m²

Oplevering

2022

Sector

Residentieel

Van klaslokalen naar 12 luxueuze appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram