terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

1 wasstraat
250 m2

Oplevering

Sector

2025
Commercieel

In mei van dit jaar heeft WJ Vastgoed het Amsterdamse adres Jarmuiden 35 aangekocht als ontwikkeling in Sloterdijk 3 (volgens de gemeente Amsterdam: ‘De werkplaats van de stad’). Dit object is verkregen door middel van een ‘sale and leaseback’-constructie met de vorige eigenaren. De Autoradam-wasstraat die er momenteel nog in gebruik is, zal WJ Vastgoed voor een periode van twee jaar verhuren aan de vorige eigenaren. In die tijd wordt de ontwikkeling in kaart gebracht en later uitgevoerd.

Wat hier precies gaat komen, heeft nog geen vaste eindvorm gekregen. Er wordt over geschakelde bedrijfsunits gedacht. Dit zal in de geest van de moderne economische bestemming zijn die de gemeente Amsterdam aan Sloterdijk 3 gaf.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram