Jarmuiden in Amsterdam

In mei 2023 kochten we het Amsterdamse adres Jarmuiden 35 als toekomstige ontwikkeling in Sloterdijk 3. Dit gebied wordt door de Gemeente Amsterdam als ‘werkplaats van de stad’ omschreven. Dit object is verkregen door middel van een ‘sale and leaseback’-constructie met de vorige eigenaren. De Autoradam-wasstraat die momenteel nog in gebruik is, verhuren we voor een periode van twee jaar aan de vorige eigenaren. Gedurende die tijd brengen we de ontwikkeling die we na afloop van de huurtermijn zullen uitvoeren in kaart. Wat we hier precies gaan doen weten we nog niet. We denken onder andere over een geschakelde bedrijfsunit, of iets anders in de geest van de moderne economische bestemming zijn die de gemeente Amsterdam aan Sloterdijk 3 gaf.

Aantal

Grootte

1 wasstraat
250 m²

Oplevering

Sector

2025
Commercieel

Aantal

1 wasstraat

Grootte

250 m²

Oplevering

2025

Sector

Commercieel

Van wasstraat naar iets anders.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram