terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

12
2000 m2

Oplevering

Sector

2021
Residentieel

Een voormalige autogarage op het Noordereiland is door WJ Vastgoed getransformeerd naar twaalf appartementen. De appartementen werden op hoog niveau afgewerkt en zijn inmiddels volledig verhuurd binnen de vrije sector. Het object ligt op een unieke locatie in Rotterdam: het Noordereiland. Dit is een zeer centrale locatie in Rotterdam en tegelijkertijd een plezierige en rustige plek om te wonen. De totale ontwikkeling bestaat uit ongeveer 2000 vierkante meter bvo (bruto vloeroppervlak).

Deze ontwikkeling is met behulp van een forward-fundingconstructie doorverkocht aan een eindbelegger die zijn vastgoedportefeuille uit wilde breiden. Negen van de twaalf woningen zijn identiek. Hierbij zijn diepe en brede garages omgevormd tot vierkamerappartementen met een dakterras van ongeveer dertig vierkante meter. De woningen zijn in het vierde kwartaal van 2020 opgeleverd aan de eindbelegger.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram