Marinestraat in Rotterdam

We transformeerden een voormalige autogarage op het Noordereiland naar twaalf luxe appartementen. De appartementen werden op hoog niveau afgewerkt en zijn inmiddels volledig verhuurd binnen de vrije sector. Dit object ligt op een unieke plek in Rotterdam: het Noordereiland. Het is een zeer centrale locatie, maar door haar ligging middenin de Nieuwe Maas een plezierige en rustige plek om te wonen. De totale ontwikkeling bestaat uit ongeveer 2000 vierkante meter bruto vloeroppervlakte en is met behulp van een forward-fundingconstructie doorverkocht aan een eindbelegger die zijn vastgoedportefeuille uit wilde breiden. Negen van de twaalf woningen zijn identiek. Hierbij zijn de diepe en brede garages omgevormd tot vierkamerappartementen met dakterrassen van ongeveer dertig vierkante meter per stuk.

Aantal

Grootte

12 appartementen
2000 m²

Oplevering

Sector

2021
Residentieel

Aantal

12 appartementen

Grootte

2000 m²

Oplevering

2021

Sector

Residentieel

Van autogarage naar twaalf luxueuze appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram