terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

5
650 m2

Oplevering

Sector

2021
Residentieel

Dit woonobject werd in 2018 door WJ Vastgoed en een van zijn ontwikkelpartners aangekocht. Het rijksmonument is voor eigen rekening en risico getransformeerd van kantoorruimte naar zes ruime appartementen. De appartementen werden zeer luxueus afgewerkt met behoud van alle monumentale aspecten.

De realisatiefase ging begin 2020 van start. Inmiddels zijn bijna alle appartementen (turnkey) verkocht aan de nieuwe bewoners. De nieuwe eigenaren beschikken over woonruimte in het centrum van Rotterdam met aan twee zijden indrukwekkend uitzicht op Rotterdam. Aan de voorzijde van de appartementen kijkt men uit op de authentieke kade van het Haringvliet. Aan de achterzijde is onder meer de Willemsbrug te zien.

.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram