Haringvliet in Rotterdam

In 2018 kochten we samen met een van onze ontwikkelpartners dit rijksmonument. Het object is voor eigen rekening en risico getransformeerd van kantoorruimte naar vijf ruime appartementen. Alle appartementen zijn luxueus afgewerkt met behoud van alle monumentale aspecten. De realisatiefase ging begin 2020 van start. Inmiddels zijn alle appartementen turnkey verkocht aan de nieuwe bewoners. De nieuwe eigenaren hebben nu woonruimte in het centrum van Rotterdam met aan twee zijden een indrukwekkend uitzicht op de stad. Aan de voorkant van de appartementen kijkt men uit op de authentieke kade van het Haringvliet en aan de achterzijde is onder meer de iconische Willemsbrug en het Noordereiland te zien.

.

Aantal

Grootte

5 luxueuze appartementen
650 m²

Oplevering

Sector

2021
Residentieel

Aantal

5 luxueuze appartementen

Grootte

650 m²

Oplevering

2021

Sector

Residentieel

5 luxueuze appartementen in een rijksmonument.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram