Papaverweg in Amsterdam

Amsterdam-Noord was ooit een deel van de stad waar je weinig te zoeken had, maar nu is het hot. Het borrelt er van de nieuwe woon- en werkprojecten en elke maand verrijst hier wel iets nieuws waardoor dit stadsdeel een ware renaissance ondergaat. Aan de Papaverweg, een zijstraat van de bekende Klaprozenweg en niet ver van de A10, bevond zich een wat verwaarloosde lage loods die smeekte om verjonging. Nu zullen op diezelfde plek twee moderne gebouwen verschijnen. Deze worden geschikt voor iedereen: in de 56 units van 49-59 vierkante meter per stuk kun je betaalbaar wonen en met verschillende productieve ruimtes creëren we ook een prettige werkomgeving. Papaverweg 18b beslaat 4.500 m2 bruto vloeroppervlakte en is daarmee een van onze grootste projecten in onze portefeuille.

Aantal

Grootte

56 appartementen en werkruimtes
4.500 m²

Oplevering

Sector

2026
Residentieel en commercieel

Aantal

56 appartementen en werkruimtes

Grootte

4.500 m²

Oplevering

2026

Sector

Residentieel en commercieel

Eigentijds wonen, werken en leven.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram