Acacialaan in Bennekom

Dat Nederland staat te springen om woningen is geen nieuws meer. Daarom is het mooi dat we de Acacialaan 2 in het centrum van Bennekom transformeren van kantoor- naar woonruimte. Het project realiseert zeventien kwaliteitsappartementen in een groene omgeving, waarbij het bruto vloeroppervlak bijna 1500 m² is en het gebruiksoppervlak ruim 900 m² bedraagt. De appartementen, variërend van 53-66 m², hebben niet alleen eigen parkeerplekken, maar ook groenvoorzieningen zoals balkons, voortuinen en groene gevels. De gemeente Ede, waar Bennekom deel van uitmaakt, is centraal in Nederland gelegen en is zowel met de auto als openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Mede hierdoor, en het royale aanbod van aantrekkelijke natuur, sluiten dit soort appartementen goed aan de wensen van veel verschillende doelgroepen.

Aantal

Grootte

17 appartementen
1485 m²

Oplevering

Sector

2024
Residentieel en commercieel

Aantal

17 appartementen

Grootte

1485 m²

Oplevering

2024

Sector

Residentieel en commercieel

Herontwikkeling naar 17 appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram