terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

10
624

Oplevering

Sector

2024
wonen

In samenwerking met Reek Real Estate Investments, Prinsenburg Properties en Hasselaar Architecten is een plan ontwikkeld om de knusse Brinkstraat 24 in hartje Bennekom nieuw leven in te blazen. De locatie bevindt zich op steenworp afstand van restaurants en café’s, winkels en openbaar vervoer. Voorheen was hier een wat weinig inspirerende commerciële ruimte gevestigd die als wijnwinkel zowel lokaal als online actief was. Boven de winkel bevond zich een woning met een dakterras.

Na inventarisatie bleek de locatie zich bij uitstek te lenen voor de ontwikkeling van tien moderne woningen met woonoppervlakten van tussen 38 en 76 vierkante meter (totale BVO/GO: 624/531). Daartoe zal het oude pand plaatsmaken voor karakteristieke nieuwbouw, bestaande uit een combinatie van rode en lichtgrijze stenen, een zwart pannendak en balkonnetjes. Achter de muren bevinden zich drie appartementen op de begane grond, drie op de eerste etage en vier comfortabele studio’s op de bovenste woonlaag. De woonunits zullen onderdeel worden van een woningbouwvereniging. Alle vergunningen zijn inmiddels afgegeven en in september wordt gestart met de sloop en bouw. De gasvrije appartementen worden aangesloten op een ventilatiewarmtepomp met boiler plus buffervat en vloerverwarming in de leefruimten.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram