Brinkstraat in Bennekom

Samen met Reek Real Estate Investments, Prinsenburg Properties en Hasselaar Architecten blazen we de Brinkstraat 24 in hartje Bennekom nieuw leven in. De locatie bevindt zich op steenworp afstand van restaurants en cafés, winkels en openbaar vervoer. Het pand, voorheen een eenvoudige wijnwinkel met bovenwoning, wordt omgetoverd tot tien moderne appartementen met oppervlakten van 38 van 76 m². Het karakteristieke nieuwbouwproject, met rode en lichtgrijze stenen, zwart pannendak en balkonnetjes, omvat drie appartementen op de begane grond, drie op de eerste etage, en vier studio's op de bovenste woonlaag. De gasvrije appartementen worden aangesloten op een ventilatiewarmtepomp met boiler plus buffervat. Daarnaast krijgen alle leefruimtes vloerverwarming. Deze woningen worden onderdeel van een woningbouwvereniging en zullen we in 2024 opleveren.

Aantal

Grootte

10 appartementen
624 m²

Oplevering

Sector

2024
Residentieel

Aantal

10 appartementen

Grootte

624 m²

Oplevering

2024

Sector

Residentieel

Herontwikkeling naar 10 appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram