Marijkeweg in Wageningen

Wageningen staat bekend als hét internationale universitaire kenniscentrum voor de landbouw- en levensmiddelenindustrie. Vlakbij het centrum deze bijna 800 jaar oude stad bevindt zich de goed bereikbare wijk Kortenoord, een compleet nieuwe woonwijk met gemengde bebouwing. Aan de Marijkeweg 22 kochten we in 2022 een deel van een modern en multifunctioneel pand met verschillende state-of-the-art bedrijfsruimten en een woningcomplex van zeven verdiepingen dat buiten onze acquisitie viel. De drie units in ons bezit verhuren wij momenteel aan smaakonderzoeksbureau Essensor, fitness club Easy Active en huidinstituut De Vallei. De ‘Marijkeweg’ heeft eigen parkeerplaatsen en een gezonde cashflow van huurders. Deze acquisitie zien wij als een gezonde diversificatie in onze portefeuille met mogelijkheden op de lange termijn.

Aantal

Grootte

3 units
1175 m²

Oplevering

Sector

Zomer 2022
commercieel

Aantal

3 units

Grootte

1175 m²

Oplevering

Zomer 2022

Sector

commercieel

3 commerciële ruimtes met langetermijnpotentie.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram