terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

3 units
1175

Oplevering

Sector

augustus 2022
commercieel
Onderkomen voor bedrijvigheid

De stad Wageningen ligt even ten westen van Arnhem aan de Nederrijn. Het staat bekend als hét internationale universitaire kenniscentrum voor de landbouw- en levensmiddelenindustrie.

In het westelijk deel van deze oude stad (anno 1263) bevindt zich de wijk Kortenoord die gevormd wordt door een mengeling van bedrijfspanden en woonbebouwing. Dit stadsdeel is makkelijk bereikbaar via de oost-westelijke hoofdweg N225. Het moderne pand aan de Marijkeweg 22 werd eind augustus 2022 door WJ Vastgoed verworven en zorgt voor een gezonde diversificatie in de onroerend goedportefeuille.

Dit multifunctionele gebouw heeft verschillende state-of-the-artbedrijfsruimten beneden en bovenop is een woningcomplex van zeven verdiepingen te vinden dat buiten deze acquisitie valt. De ondernemingen die er nu zitten zijn Essensor (smaakonderzoek), fitness club Easy Active en skin institute De Vallei

De ‘Marijkeweg’ heeft eigen parkeerplaatsen en wordt gezien als langetermijnbelegging met voorlopig een gezonde cashflow van huurders.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram