Herenweg in Heemstede

Binnenkort beschikbaar: een volledig gerenoveerde villa in Heemstede. Aan de Herenweg 75, vlakbij landgoed Ipenrode, transformeren wij deze villa uit de vroege twintigste eeuw tot vier luxe koopappartementen met elk 135-225 m² gebruiksoppervlakte. Architectenbureau Ron Spanjaard herontwerpt het interieur en voegt uitbreidingen toe in de vorm van parkeerplaatsen en garages voor alle appartementen en een extra etage met zadeldak en lift. Bij oplevering voldoet dit project aan de ‘bijna energieneutrale gebouwen’-norm van de BENG-normering. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst die optisch uit het zicht blijven en elk appartement krijgt vloerverwarming, klimaatinstallaties,  warmtepompen en een warmteterugwinning unit. Uiteraard werken we ieder appartement ook op uiterst luxueuze wijze af via bijvoorbeeld keukeninbouw en sanitair. De appartementen op de begane grond krijgen bovendien een eigen ingang en tuin.

Aantal

Grootte

4 appartementen
645 m²

Oplevering

Sector

2023
Residentieel

Aantal

4 appartementen

Grootte

645 m²

Oplevering

2023

Sector

Residentieel

4 high-end appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram