Emerald Estate in Laren

In het Gooise dorp Laren ontwikkelen wij op een perceel van 6000 m2 aan de statige laan die Hoefloo heet vijf luxe koopappartementen. De appartementen, inclusief penthouse, zijn elk 250 m2 groot en voorzien van maatwerkinterieur, lift, en een parkeergarage met elektrische laadinfrastructuur. Daarnaast plaatsen we duurzame technologieën zoals warmtepompen, warmteterugwinning units en zonnepanelen. Het markante gebouw onderscheidt zich door het gebruik van een lichte steensoort en een antraciet leistenen dak. Emerald Estate bevindt zich op loopafstand van Café ‘t Bonte Paard, het Singer Museum en de Larense Brink. Verder bereik je hiervandaan gemakkelijk het Gooimeer, de jachthaven van Naarden, de Loosdrechtse plassen, diverse golf- en tennisbanen en de groene natuurgebieden van het Gooi. 

Aantal

Grootte

5 high-end appartementen
5 x 250 m²

Oplevering

Sector

Q3 2024
Residentieel

Aantal

5 high-end appartementen

Grootte

5 x 250 m²

Oplevering

Q3 2024

Sector

Residentieel

Ontwikkeling van 5 high-end appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram