Perkinsbaan in Nieuwegein

De bouw van dit nieuwe appartementencomplex aan de Perkinsbaan 12 begon in het voorjaar van 2023. Dit object ligt in het stadsdeel Mooi Rijnhuizen, waar de gemeente een voormalig bedrijventerrein transformeert tot een gemengd woon-werkgebied. Het pand, met veel groen en een bruto vloeroppervlak van bijna 1700 vierkante meter, zal bestaan uit drie woonlagen met 19 huurappartementen. We bouwen het in opdracht van ontwikkelaar en verhuurder Elfi uit Amsterdam.Bij Elfi staat duurzaamheid voorop. Daarom installeren we vloerverwarming, warmtepompen en geïntegreerde zonnepanelen. Zo zorgen we voor een energielabel A voor dit pand. In combinatie met balkons, eigen parkeerplaatsen en vloeroppervlaktes van 58-87 m2 per appartement zorgt dit ervoor dat deze ontwikkeling naadloos aansluit bij de vraag uit de markt.

Aantal

Grootte

19 huurappartementen
1697 m²

Oplevering

Sector

Zomer 2024
Residentieel

Aantal

19 huurappartementen

Grootte

1697 m²

Oplevering

Zomer 2024

Sector

Residentieel

Ontwikkeling van 19 huurappartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram