terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

19 huurappartementen
1697

Oplevering

Sector

2024 (zomer)
Huurwoningen

De bouw van dit fraaie nieuw woonpand aan de Perkinsbaan 12 in Nieuwegein ging in het voorjaar van 2023 van start.

Het in september 2022 geacquireerde project bevindt zich in het Nieuwegeinse stadsdeel Mooi Rijnhuizen waar de gemeente zich inspant om het oude bedrijventerrein om te toveren tot een gecombineerd woon-werkgebied.

Negentien huurappartementen

Het pand gaat bestaan uit drie woonlagen, een groene omzoming, balkons en eigen parkeerplaatsen met een bruto vloeroppervlak van bijna 1700 vierkante meters (1697). Het uiteindelijke gebruiksoppervlak wordt iets meer dan 1300 vierkante meters (1332), genoeg voor negentien huurappartementen met oppervlakten tussen 58 en 87 vierkante meter per stuk. Uiteraard krijgt het pand energielabel A onder meer door toepassing van vloerverwarming, warmtepompen en plaatsing van geïntegreerde zonnepanelen.

‘Prettig wonen, eerlijke prijs’

De appartementen worden turnkey opgeleverd in de zomer van 2024 via ontwikkelaar en verhuurder Elfi in Amsterdam. Bij Elfi staat duurzaamheid voorop. Al hun inmiddels meer dan 1000 huurwoningen hebben een hoogwaardige afwerking, waardoor ze langer meegaan en de planeet minder belasten. Hun motto is ‘prettig wonen voor een eerlijke prijs’.

Acquisitie: WJ Vastgoed, Amsterdam
Mede-investeerder:            Reek Real Estate Investments
Makelaar:                              Brecheisen Bedrijfsmakelaars
Architect:                               Hasselaar Architecten, Bennekom
Bouwkundige uitvoering:   WJ Projects, Amsterdam
Exploitatie:                            Elfi, Amsterdam

No Meta Box gallery field data found

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram