Oude Bennekomseweg in Ede

Dit eigentijdse kantoorgebouw aan de Oude Bennekomseweg 3 in Ede is door ons aangekocht in samenwerking met Reek Real Estate Investments, na bemiddeling door Smit Bedrijfshuisvesting.Het energiezuinige gebouw met label A herbergt momenteel vier bedrijven op ongeveer 1300 m2. Met 28 eigen parkeerplaatsen achter een slagboom en de nabijheid van NS-station Ede-Wageningen is het aantrekkelijk voor forensen. Met ongeveer 75.000 inwoners is de voormalige garnizoensplaats Ede een groeikern aan de westkant van de Veluwe. Na het vertrek van het leger en kunstzijdefabrikant ENKA werden de kazernes en het fabrieksterrein aan de overkant van dit nieuwe bezit de afgelopen jaren herontwikkeld tot een authentieke en sfeervolle nieuwbouwwijk. 

Aantal

Grootte

4 zakelijke huurders
1.300 m²

Oplevering

Sector

Medio 2025
Commercieel

Aantal

4 zakelijke huurders

Grootte

1.300 m²

Oplevering

Medio 2025

Sector

Commercieel

Acquisitie van een energiezuinig kantoorgebouw.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram