Klinkenbergerweg in Ede

Aan de Klinkenbergerweg 4 in Ede ondergaat een voormalig kantoor een transformatie naar zeven duurzame appartementen. Het pand, strategisch gelegen tussen het historische centrum van Ede en omliggende steden, biedt snelle toegang tot de snelwegen A12 en A30. WJ Vastgoed leidt het project, met plannen voor appartementen van 43-69 m² verdeeld over vier woonlagen, inclusief parkeergelegenheid, fietsenstalling, privéopslagruimte, en tuinen voor twee van de appartementen. Slechts één appartement zal geen balkon hebben. Partners zijn onder andere Reek Real Estate Investments voor de acquisitie, Hasselaar Architecten uit Bennekom voor het ontwerp, en WJ Projects voor de bouwkundige uitvoering.

Aantal

Grootte

7
507 m²

Oplevering

Sector

2024
Residentieel

Aantal

7

Grootte

507 m²

Oplevering

2024

Sector

Residentieel

Van commerciële belegging naar 7 appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram