terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

7
507

Oplevering

Sector

2024
Wonen

Transformatie van werken naar wonen, dat vindt plaats aan de Klinkenbergerweg 4 in Ede. Hier staat een markant pand dat lange tijd als kantoor in gebruik was voor accountants en bedrijfsadviseurs. Deze weg vormt een belangrijke verbinding tussen het historische centrum van Ede en omliggende steden als Bennekom, Wageningen en de snelwegen A12 en A30. Via deze snelwegen is het een uur rijden naar Amsterdam, 40 minuten naar Utrecht, 30 minuten naar Amersfoort en 20 minuten naar Arnhem.

WJ Vastgoed kocht het medio 2023 aan en maakt nu plannen om het te verbouwen tot zeven duurzame appartementen verdeeld over vier woonlagen. De bruto vloeroppervlakte is 507 vierkante meter en het gebruiksoppervlak komt neer op 435 vierkante meter. De appartementen zullen variëren in grootte tussen 43 en 69 vierkante meter.

Toekomstige bewoners kunnen direct naast het pand parkeren, er is een gedeelde fietsenstalling, via de buitenkant is een privéopslagruimte beschikbaar en de twee onderste appartementen hebben elk een eigen tuin. Op één appartement na zullen de andere over een balkon beschikken.

Volgens planning zijn de appartementen gereed in 2024.

Acquisitie: WJ Vastgoed
Partner: Reek Real Estate Investments
Architect: Hasselaar Architecten, Bennekom
Bouwkundige uitvoering: WJ Projects

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram