Laurent Janssenstraat in Tilburg

Samen met een van onze partners Reek Holding Investments ontwikkelen we een bedrijfsverzamelgebouw in Tilburg genaamd The Hub.

The Hub Tilburg is gelegen aan de Laurent Janssenstraat 104 te Tilburg op het meest centrale industrieterrein van Tilburg. De locatie is zeer gunstig en strategisch gelegen ten opzichte van de A58, de A59 en de A6 en de diverse uitvalswegen.

We bieden high-end bedrijfsruimtes aan voor ondernemers. Voor ondernemers die net even wat anders willen. Die een visitekaartje willen afgeven en die waarde hechten aan een professionele uitstraling voor hun bedrijf.

Er zijn nog enkele units beschikbaar! Kijk voor meer informatie op de website van The Hub Tilburg: https://www.thehub-realestate.nl

Aantal

Grootte

18 bedrijfsunits
2.250 m²

Oplevering

Sector

Q1 2025
Commercieel

Aantal

18 bedrijfsunits

Grootte

2.250 m²

Oplevering

Q1 2025

Sector

Commercieel

18 nieuwe bedrijfsunits in Tilburg

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram