Kerkstraat in Bennekom

Samen met een van onze partners – Reek Real Estate Investments – heeft WJ Vastgoed in 2024 een (verouderde) sportschool aangekocht in het centrum van Bennekom aan de Kerkstraat 21. De sprotschool zal gesloopt worden en maakt plaats voor 6 duurzame nieuwbouwappartementen variërend tussen de 70 – 85 m2 gebruiksoppervlakte. Begin 2024 zijn de definitieve planning bij de gemeente ingediend. De appartementen zijn voorzien van duurzame en efficiënte klimaatinstallatie en worden naar verwachting allemaal opgeleverd met energielabel A+++. De verkoop van de appartementen start halverwege 2024 en na de bouwvak start de bouw. Het ontwerp van de appartementen is opgesteld door Hasselaar Architecten, projectbegeleiding wordt gedaan door Planresult Rijnland en verkoop zal worden begeleid door Ditters Makelaars.

Aantal

Grootte

6 appartementen
567 m2

Oplevering

Sector

Eind 2025
Residentieel

Aantal

6 appartementen

Grootte

567 m2

Oplevering

Eind 2025

Sector

Residentieel

Van verouderde sportschool naar zes duurzame nieuwbouw appartementen.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram