Stadsring in Amersfoort

Een herkenbaar kantoorgebouw gelegen aan de Stadsring van Amersfoort omringd door woningen. Door middel van deze transactie bereid WJ Vastgoed & Reek Real Estate Investments haar portefeuille uit in de regio Amersfoort. 

Dit opvallende gebouw, met een imposante glazen gevel die zich langs de volledige voorkant en zijkant uitstrekt, trekt de aandacht vanuit elke hoek. Met een totale vloeroppervlakte van bijna 5.000 vierkante meter biedt het momenteel ruimte aan drie huurders.

De locatie aan de Stadsring in Amersfoort, de langste en breedste straat in het stadscentrum, naast het historische centrum, biedt uitstekende toegang tot alle belangrijke voorzieningen van de oude binnenstad van Amersfoort.

Ons doel is tweeledig: we willen de huidige huursituatie optimaliseren en gelijktijdig de mogelijkheden voor herontwikkeling naar duurzame woonruimte verkennen.

Aantal

Grootte

125+ woningen
10.000 m2

Oplevering

Sector

Medio 2027
Commercieel & Residentieel

Aantal

125+ woningen

Grootte

10.000 m2

Oplevering

Medio 2027

Sector

Commercieel & Residentieel

Van kantoorgebouw naar duurzame stadsappartementen

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram