terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

24
2.089 m2

Oplevering

Sector

2023
Residentieel

Een goed voorbeeld van samenwerking: in 2021 werd de voormalige P.L. Bergansius-kazerne in Ede verworven samen met ontwikkelpartner Reek Real Estate & Investments. Deze kazerne was tot 2010 onderdeel van een groter militair complex in Ede. De ruimten worden nu heringericht tot 24 huurwoningen die qua grootte uiteenlopen tussen 35 en 128 vierkante meter. Het monumentale karakter van het pand wordt geconserveerd waardoor historische details behouden blijven. Door de ligging aan de rand van de Veluwe kunnen de toekomstige bewoners optimaal profiteren van alles wat deze locatie biedt.

Dit project is inmiddels in Q1 2022 gekocht door eindbelegger Credit Linked Beheer nadat alle relevante vergunning verkregen waren. Het Duurzaamwoningen Fonds (een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer voor duurzame en energiezuinige huurwoningen) ziet erop toe dat alles in overeenstemming met hun wensen tot stand komt.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram