Spui in Den Haag

Midden in het centrum van de macht, aan het Haagse Spui, hebben we twee voormalige kraakpanden getransformeerd tot eclectisch boetiekhotel met gastropub. In deze situatie was een drastische aanpak nodig waarbij alleen de karakteristieke voorgevels geconserveerd bleven. De achtergelegen ruimte hebben we volledig gesloopt om ruimte te maken voor efficiënte en duurzame nieuwbouw. Hotelexploitant First City Hotel Den Haag stapte in toen de bouw aan het begin van 2020 zes maanden gevorderd was. De exploitant had wel één aanvullende wens: een Ierse pub op straatniveau. De plannen werden aangepast en alles werd conform het nieuwe plan gerealiseerd: O’Grady’s Irish Gastropub werd een feit. Zowel hotel als gastropub werden in september 2021 opgeleverd.

Aantal

Grootte

28 hotel kamers en 1 gastropub
2000 m²

Oplevering

Sector

2020
Commercieel

Aantal

28 hotel kamers en 1 gastropub

Grootte

2000 m²

Oplevering

2020

Sector

Commercieel

Van kraakpand naar boetiekhotel met gastropub.

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram