terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

28 (kamers)
2000 m2

Oplevering

Sector

2020
Commercieel

Op een fraaie centrale locatie aan het Haagse Spui zijn twee voormalige kraakpanden volledig getransformeerd tot eclectisch boetiekhotel met gastropub. In deze situatie was een drastische aanpak nodig waarbij alleen de karakteristieke voorgevels geconserveerd bleven. De erachter gelegen ruimte is volledig gesloopt om ruimte te maken voor efficiënte en duurzame nieuwbouw.

De hotelexploitant (First City Hotel Den Haag) stapte in nadat de bouw zes maanden gevorderd was aan het begin van 2020. De hotelexploitant had wel een aanvullende wens: een Ierse pub op straatniveau. De plannen werden aangepast en inmiddels is alles conform het nieuwe plan gerealiseerd: O’Grady’s Irish Gastropub is een feit. Hotel en gastropub konden in september van 2021 opgeleverd worden.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram