Onze visie

Bij de realisatie van vastgoedprojecten hebben wij deze visie: wij kunnen volledig zelfstandig werken aan de ontwikkeling van nieuwe trajecten. Ook kunnen wij een zakelijke partner zijn die volop participeert in de realisatie van het einddoel. Dat kan door de praktische inzet van onze mensen, maar ook door het financieren van plannen. Vanzelfsprekend leveren wij een bijdrage aan de organisatie van en het toezicht op projecten. WJ Vastgoed kan daarbij snel, adequaat en rendabel schakelen. Inmiddels is WJ Vastgoed gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van kwalitatief hoogwaardige woningen, utiliteitsprojecten en hotelvastgoed. Daarbij staat het belang van de eindgebruiker en andere stakeholders centraal.
LEES VERDER

Onze Missie

WJ Vastgoed streeft ernaar uit te groeien tot een toonaangevende onderneming die zich specialiseert in de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van hoogwaardige, duurzame woon- en werkruimten in stedelijke gebieden, met een focus op de randstad. Ons gedreven team bestaat uit jonge en ambitieuze professionals met een gedeelde passie voor investeren, ontwikkelen en realiseren. Ons doel is om actief betrokken te zijn bij alle vijf fasen van projectontwikkeling: acquisitie, ontwikkeling, realisatie, exploitatie en dispositie.

Duurzaamheid

WJ Vastgoed ontwikkelt vastgoed dat volledig voldoet aan de huidige en toekomstige maatstaven met betrekking tot duurzaamheid. Als het gaat om percelen grond, verouderd of vervallen vastgoed, complete transformaties of nieuwbouwprojecten, dan probeert WJ Vastgoed mogelijkheden te zoeken om waarde toe te voegen aan het vastgoed en de omgeving.

Ons Team

WJ Vastgoed bestaat uit een enthousiast, jong, dynamisch en kundig team van mensen die hun verantwoordelijkheden kennen. Korte lijnen zorgen ervoor dat snel geschakeld kan worden.

Walter de Haan

Directie

Thomas André de la Porte

Directie

Rens Langedijk

Projectontwikkeling

Aran Derks

Projectontwikkeling & Beheer

Tim van Drunen

Acquisitie

Nathalie van Leeuwen

Finance

Manon Bekker

Finance

Marnix Balkende

Finance

Stuur een mailtje naar:

algemeen@wj-vastgoed.nl

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam

© 2023 WJ Vastgoed

arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram