terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

4 huurders (zakelijke markt)
1.500

Oplevering

Sector

medio 2025
Zakelijke verhuur

Een mooie acquisitie in Ede: aan de Oude Bennekomseweg 3 staat een eigentijds gebouw dat nu dienst doet als kantoor. We hebben dit pand samen met Reek Real Estate Investments verworven met hulp van Smit Bedrijfshuisvesting.

Het pand heeft energielabel A en huisvest op dit moment vier bedrijven op ongeveer 1300 m2. Er zijn maar liefst 28 eigen parkeerplaatsen achter een slagboom en NS-station Ede-Wageningen ligt ook nog eens op steenworp afstand; aantrekkelijk voor forensen.

Ede is met ongeveer 75.000 inwoners een middelgrote plaats gelegen aan de westkant van de Veluwe. Het ontwikkelde zich aan het begin van de vorige eeuw als garnizoensstad (Ede had maar liefst zeven kazernes!) en als productiecentrum van kunstzijde (Enka-fabrieken). Ondanks vertrek van leger in 2010 en Enka in 2002 is Ede een groeikern. Het oude Enka-gebied werd herontwikkeld naar een bijzondere nieuwbouwwijk en bevindt zich aan de overzijde van ons nieuwe bezit.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram