terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

8
900 m2

Oplevering

Sector

2023
Residentieel

Samen met een van zijn vertrouwde partners verwierf WJ Vastgoed halverwege 2021 dit project aan de Haarlemse Pijlslaan. De kavel is als bouwgrond aangekocht en WJ Vastgoed heeft op deze locatie een woningconcept van acht appartementen ontwikkeld. De woningen beschikken ieder over de nieuwste installaties op het gebied van duurzaamheid en welzijn. Daarnaast wordt een kelder gerealiseerd waar bewoners hun auto kwijtkunnen.

Via een koop- aannemingsconstructie worden de woningen momenteel aan nieuwe bewoners verkocht. Na verkoop worden de woningen gebouwd en turnkey opgeleverd aan de koper. Dit alles zorgt ervoor dat de nieuwe eigenaar volledig wordt ontzorgd tijdens het hele traject, maar wel kan meedenken en sturen.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram