terug naar overzicht

Details

Aantal

BVO

4
645

Oplevering

Sector

2023
Residentieel

Binnenkort op de markt: onze volledig verbouwde villa in Heemstede aan de Herenweg 75, vlak naast landgoed Ipenrode. Ongeveer een klein jaar geleden startte WJ Vastgoed met de aanzet tot een nieuw hoofdstuk voor deze villa uit de eerste helft van de vorige eeuw. Architectenbureau Ron Spanjaard zorgde voor een herindeling om tot vier luxueuze koopappartementen te komen met gebruiksoppervlakten uiteenlopend van 135 en 225 vierkante meter elk (bij elkaar 645 m2 gebruiksoppervlak).

Binnen de bestaande mogelijkheden vond daartoe uitbreiding plaats in alle richtingen: opzij, naar achter (met een parkeerplaats en garage voor elk appartement) en de hoogte in want onder het nieuwe zadeldak verscheen een extra etage, met lift. Op dat dak worden zonnepanelen geplaatst die optisch uit het zicht blijven. Binnen vloerverwarming, klimaatinstallaties, warmtepompen en warmteterugwinningunits voor elk van de appartementen. Bij oplevering voldoet dit project aan de ‘bijna energieneutrale gebouwen’-norm (BENG-normering). Elk appartement wordt verder op uiterst luxueuze wijze afgewerkt bijvoorbeeld qua keukeninbouw en sanitair. De twee appartementen op de begane grond hebben elk een eigen entree en de beschikking over de tuin.

Interesse in een samenwerking?

WJ Vastgoed
WJ Vastgoed is ontstaan vanuit een bouwbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en ontwikkelen. WJ Vastgoed is een bouwende vastgoedontwikkelaar en vastgoedbelegger.
Adres
WJ Vastgoed B.V.
Nieuwe Hemweg 50
1013 CX Amsterdam
Nederland
arrow-up-circlearrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram